Cât de mult te poate ajută să vii cu câinele sau pisica la birou?

Ce vei gasi in articol?

Dacă te gândești la cum să ai cea mai bună zi la birou, poate ar trebui să te duci la plajă cu un Wifi mobil. Însă, cum probabil acest lucru este puțin probabil pentru cei mai mulți dintre noi, vă propunem să vă gândiți să vă aduceți animalul la birou. Iar pentru cei care lucrează remote, nu uitați să vă alocați în fiecare zi câteva minute să vă jucați cu animalul de companie – o pauză de afecțiune între task-uri.

Altfel spus, atunci când aveți nevoie de un moment de relaxare puteți să vă duceți să îl mângâiați și să vă jucați puțin cu el. Și nu e doar o variată excelentă pentru tine, ci și pentru colegii tăi. Vă promitem: toată lumea o să vrea să se joace cu ei.

De ce să vii cu câinele sau pisica la birou?

Presupunând că îți plac animalele și nu ești alergic la ele, fără doar și poate simpla prezență a acesta în jurul biroului poate face minuni pentru sănătatea mintală a tuturor. Un studiu realizat în 2012 de Virginia Commonwealth University a descoperit că prezența câinilor la birou poate ajuta la reducerea nivelului de stres și la îmbunătățirea satisfacției la locul de muncă.

„Acest studiu a fost prima cercetare asupra efectelor pe care le au câini de companie ai angajaților la locul de muncă asupra stresului acestora și a satisfacției lor la locului de muncă”, a declarat cercetătorul principal Randolph T. Barker, doctorat, profesor de management în VCU School of Business, într-un comunicat de presă.

Pentru acest studiu, cercetătorii au analizat biroul Replacements, Ltd. din Greensboro, Carolina de Nord, cu aproximativ 450 de angajați care aveau 20-30 de câini la birou în fiecare zi lucrătoare. Și au descoperit cum „câinii la locul de muncă pot avea un impact pozitiv. Altfel spus, diferențele de stres perceput în zilele în care câinele a fost prezent versus cele în care animalul a fost absent au fost semnificative. Studiul a arătat că, în general, angajații au avut o satisfacție mai mare la locul de muncă decât normele industriei”, a notat Barker în declarație, amintindu-ne tuturor cât de importantă poate fi o mică dragoste din partea prietenilor noștri patrupezi.

Citește și: Cum trecem peste frica de eșec: sfaturi de la trei miliardari

Reducerea stresului și creșterea productivității

De asemenea, într-un articol mai recent din Business Insider, publicat în 2018, psihologul Lotte Spijkerman a împărtășit faptul că și pisicile, pe lângă câini, au un impact psihologic similar la locul de muncă. Acesta a spus faptul că „pisicile și câinii reduc stresul și cresc productivitatea, în principal pentru că angajații interacționează cu ei, iar această pauză le aduce o stare de spirit foarte bună atunci când revin la birou”.

Însă, dincolo de fericirea de la birou, multe cercetări susțin că există și alte beneficii pentru a avea un animal de companie. Un studiu realizat în 2017 pe 3,4 milioane de oameni a descoperit chiar că proprietarii de câini trăiesc mai mult și mai sănătos în comparație cu cei care nu au un animal de companie.

Recomandarea noastră: vorbește cu departamentul de HR pentru a actualiza politica companiei tale și a le permite tuturor să își aducă animalele de companie să-i însoțească la birou. În acest fel, un program de la 9 la 17, o să fie mult mai relaxant și mai distractiv.

Dezvoltă-ți afacerea împreună cu noi

Trimite un email pe [email protected]

IAR DACĂ AI ÎNTREBĂRI SUNTEM MEREU

la dispoziția ta să te ajutăm

Accesând pagina de prețuri vei putea observa pachetele standard pe care le putem oferi startup-urilor. În principiu, tariful este de 35€/h dar putem oferi și soluții în funcție de specificul afacerii tale. Referitor la tariful pe oră indiferent dacă task-ul tău necesită 5′ / 59′, tariful standard va fi de 50€.

Materialele le vei vedea accesând trello, într-un format de tip preview iar în momentul în care am terminat tot procesul de feedback vei avea acces la un folder pe care noi ți-l vom distribui din dropbox timp de 2 luni. După cele 2 luni, dacă vrei, contra cost îți vom depozita materialele în funcție de abonamentul pe care îl vei avea.

Depinde. În funcție de contractul pe care îl semnăm și tipul proiectului pe care îl vei avea. Dacă, de exemplu, ai nevoie de o identitate vizuală pentru brandul tău, evident, îți vom livra materialele finale în format vectorial, eps, tiff, etc. Dacă ai anumite materiale precum: diplome, flyere, bannere sau alte tipuri de materiale online îți vom livra doar materialul gata de print / de publicat (doar dacă nu avem o clauză în contract:) )

Folosim unelte online care ne ușurează munca, având proceduri și urmărind anumite milestone-uri impuse la început de proiect. Vei primi acces la un dashboard în Trello unde vei putea vedea activitățile și stadiul de dezvoltare al proiectelor tale.

După discuțiile preliminare și realizarea unui draft de informații, vă punem la dispoziție soluțiile pe care le avem la îndemână iar voi puteți interveni cu idei, numai dacă sunt la subiect. Dorim să evităm discuțiile interminabile la telefon care de cele mai multe ori nu duc la vreun rezultat, de aceea, te vom ruga să comunicăm pe email, fiindcă acolo putem centraliza cel mai bine informațiile. Vom răspunde în 20 minute de la prima ta solicitare. Dacă nu am răspuns în acest interval, 20% din costul final al facturii este suportat de noi 🙂 How cool is that?

Sigur, colaborăm cu una din cele mai bune tipografii din județul Galați. În funcție de nevoile tale, tiraj, calitatea cerută, discutăm și stabilim un preț asupra căruia nu adăugăm comision. Te informăm că am avut colaborări cu clienți din Australia, America și Suedia, printând materialele cerute de aceștia și livrându-le la adresele cerute.

Inca ai nelamuriri?

Contacteaza-ne direct pentru a te putea ajuta mai rapid.