Recomandare: 6 exemple de site-uri cu un design alb-negru

Ce vei gasi in articol?

De ce un design alb-negru? Pentru că este puternic, mereu la modă și extrem de atrăgător. Însă lucrurile nu sunt deloc așa simple pe cât par. Fiecare culoare atrage o anumită emoție, invocând astfel un răspuns anume din partea userilor. De aceea, atunci când începi design-ul site-ului tău, gândește-te în primul rând la scopul acestuia. Se potrivește cu brandul? Reușește să transmită exact mesajul produsului tău?

Înainte să faci o alegere atât de importantă, îți recomandăm să treci prin lista noastră de recomandări de mai jos. Avem 6 exemple de site-uri alb-negru care o să te ajute să-ți dai seama dacă această variantă este potrivită pentru tine:

1. Duft & Co

Un site alb negru care are o funcționalitate foarte faină: te încurajează să alegi între ce business-uri îți dorești să accesezi. Duft & Co are atât restaurant, cât și brutărie. Tocmai această alegere curată și foarte simplă a design-ului ne ajută să înțelegem exact compania, diferențele dintre cele două ramuri de business și, evident, diferențele dintre cele două abordări gastronomice.

2. Studio Grafite

O alegere perfectă pentru o firmă de design care vrea să pună accent pe începutul poveștii lor – “Grafite” este un joc de cuvinte care pornește de la “graphite” (grafitul fiind o formă de cărbune). Așa că alegerile au fost relativ simplu de făcut: gri închis, alb-negru și un accent de praf de cărbune.

Citește și: Bad Design vs. Good Design: 3 exemple din care putem învăța

3. The Ordinary

Un site alb-negru care este … anything but ordinary! Background-ul negru este foarte elegant și te trimite cu gândul la o noapte romantică, plină de stele – respectiv momentul perfect pentru a mânca la un super restaurant cu fructe de mare. Iar atingerile de gri, împreună cu icon-urile ancorei și al cârligului ne arată exact că The Ordinary este un restaurant cu fructe de mare.

4. The Black Sheep Agency 

Dacă vrei să arăți userilor că ești curajos, atunci negrul este clar alegerea potrivită. Iar The Black Sheep Agency rămân fideli acestui gând, folosind alb și negru în tot site-ul. În plus, animația de la scroll care apare atunci când explorezi site-ul este accentul de creativitate care te face să nu uiți niciodată acest site.

5. Double Barrel

Dacă ai un produs îndrăzneț pe care vrei să îl scoți în față, atunci folosește un design care să iasă în evidență. Dispozitivul Double Barrel pretinde a fi experiența de vaporizare perfectă, folosind două dispozitive de ulei în loc de unul. Iar alegerea designer-ului de a folosi culoarea neagră oferă un plus de putere și de îndrăzneală acestui produs … curajoasă alegere.

6. Gipimotor

Distribuitorii de mașini clasice de lux au nevoie de un site care să atragă atenția, un design elegant cu fotografii frumoase. Iar Gipimotor a ales un design alb-negru sofisticat și elegant. În plus, culorile alese îi dau o notă de putere și de credibilitate.

BONUS: Îți recomandăm, de asemenea și site-urile Femme Fatale, Plainmade, Crowns & Owls, Blissfully Aware, TH=SUM, A Book of Beards, Demain J’arrête Demain J’arrête sau Marcin Kaniewski.

Dezvoltă-ți afacerea împreună cu noi

Trimite un email pe [email protected]

IAR DACĂ AI ÎNTREBĂRI SUNTEM MEREU

la dispoziția ta să te ajutăm

Accesând pagina de prețuri vei putea observa pachetele standard pe care le putem oferi startup-urilor. În principiu, tariful este de 35€/h dar putem oferi și soluții în funcție de specificul afacerii tale. Referitor la tariful pe oră indiferent dacă task-ul tău necesită 5′ / 59′, tariful standard va fi de 50€.

Materialele le vei vedea accesând trello, într-un format de tip preview iar în momentul în care am terminat tot procesul de feedback vei avea acces la un folder pe care noi ți-l vom distribui din dropbox timp de 2 luni. După cele 2 luni, dacă vrei, contra cost îți vom depozita materialele în funcție de abonamentul pe care îl vei avea.

Depinde. În funcție de contractul pe care îl semnăm și tipul proiectului pe care îl vei avea. Dacă, de exemplu, ai nevoie de o identitate vizuală pentru brandul tău, evident, îți vom livra materialele finale în format vectorial, eps, tiff, etc. Dacă ai anumite materiale precum: diplome, flyere, bannere sau alte tipuri de materiale online îți vom livra doar materialul gata de print / de publicat (doar dacă nu avem o clauză în contract:) )

Folosim unelte online care ne ușurează munca, având proceduri și urmărind anumite milestone-uri impuse la început de proiect. Vei primi acces la un dashboard în Trello unde vei putea vedea activitățile și stadiul de dezvoltare al proiectelor tale.

După discuțiile preliminare și realizarea unui draft de informații, vă punem la dispoziție soluțiile pe care le avem la îndemână iar voi puteți interveni cu idei, numai dacă sunt la subiect. Dorim să evităm discuțiile interminabile la telefon care de cele mai multe ori nu duc la vreun rezultat, de aceea, te vom ruga să comunicăm pe email, fiindcă acolo putem centraliza cel mai bine informațiile. Vom răspunde în 20 minute de la prima ta solicitare. Dacă nu am răspuns în acest interval, 20% din costul final al facturii este suportat de noi 🙂 How cool is that?

Sigur, colaborăm cu una din cele mai bune tipografii din județul Galați. În funcție de nevoile tale, tiraj, calitatea cerută, discutăm și stabilim un preț asupra căruia nu adăugăm comision. Te informăm că am avut colaborări cu clienți din Australia, America și Suedia, printând materialele cerute de aceștia și livrându-le la adresele cerute.

Inca ai nelamuriri?

Contacteaza-ne direct pentru a te putea ajuta mai rapid.