5 cărți pe care ar fi bine să le citești dacă vrei să ai succes

Ce vei gasi in articol?

Vrei să ai succes? Una dintre cele mai mari provocări pentru manageri este aceea de a-și atinge performanța și, mai ales, de a găsi calea cea mai potrivită pentru asta. Iar una dintre cele mai complicate alegeri este tipul de leadership pe care îl folosim.

Chiar dacă te consideri un lider, nu este deloc ușor să îi ghidezi pe alții și să îi ajuți să contribuie la succesul echipei. Însă, probabil cea mai eficientă metodă de leadership este cea bazată pe continuă educare. Tocmai de aceea, mai jos găsești 5 cărți din care poți învăța cum să devii un manager mai bun și, în cele din urmă, să ai succes.

1. The Leader You Want to Be: Five Essential Principles for Bringing Out Your Best Self—Every Day, de Amy Jen Su

A avea un obiectiv, a identifica un proces, a pune oamenii pe primul plan și a avea pace în echipă, conform Jean Su acestea sunt cele mai bune ingrediente care formează un lider bun și eficient. Iar în cartea sa, autoarea ne arată cum putem folosi cei cinci factori de mai sus pentru a-i ajuta pe ceilalți să-și atingă potențialul. – Link carte

2. Building the Best: 8 Proven Leadership Principles to Elevate Others to Success, de John Eades

Un leadership eficient nu se bazează doar pe a le spune celorlalți ce să facă și a te asigura că aceste lucruri sunt îndeplinite. Este despre a-i ajuta pe aceștia să se dezvolte, să se transforme din oamenii care au nevoie să fie împinși de la spate în super starurile care să preia inițiativa și să îi ajute pe ceilalți. Iar în cartea sa, Eades vorbește despre opt strategii prin care angajații pot fi ajutați să ajungă în acest punct al vieții lor personale și profesionale. – Link carte

Citește și: 5 fotografi pe care să îi urmărești pe Instagram

3. Radical Candor: Be a Kick-Ass Boss Without Losing Your Humanity, de Kim Scott

Scott subliniază, în cartea sa, un lucru foarte important: a fi lider nu înseamnă a sacrifica tot ce ești și a fi gol de orice emoție sau sentiment. Autorul, care a predat clase de management la Apple și Google, explică cum pot fi folosite empatia și onestitatea pentru a construi cultura organizațională, a dezvolta echipe omogene și a-ți atinge rezultate determinându-ți oamenii să lucreze împreună. – Link carte

4. The Coaching Habit: Say Less, Ask More & Change the Way You Lead Forever, de Michael Bungay Stanier

Care este cheia unui leadership eficient? Să știi cum să îți ajuți oamenii. În toată cariera sa, Stanier a lucrat cu peste 10,000 de manageri și a dezvoltat o întreagă metodă de coaching prin care să îți ajuți angajații în viețile lor profesionale. Și toată această experiență este transmisă prin cartea „The Coaching Habit: Say Less, Ask More & Change the Way You Lead Forever”. – Link carte

5. The Infinite Game, de Simon Sinek

Fără doar și poate, recompensele sunt un motivator foarte bun. De altfel, foarte mulți manageri de vânzări își iau echipele în vacanțe exotice atunci când își îndeplinesc obiectivele. Însă, bonusurile, promovările sau premiile nu pot fi singurele motivații care să determine performanțele profesionale. De aceea, Sinek încearcă în cartea sa să găsească și alte modalitățile prin care îți poți motiva angajații să își atingă obiectivele. – Link carte

Dezvoltă-ți afacerea împreună cu noi

Trimite un email pe [email protected]

IAR DACĂ AI ÎNTREBĂRI SUNTEM MEREU

la dispoziția ta să te ajutăm

Accesând pagina de prețuri vei putea observa pachetele standard pe care le putem oferi startup-urilor. În principiu, tariful este de 35€/h dar putem oferi și soluții în funcție de specificul afacerii tale. Referitor la tariful pe oră indiferent dacă task-ul tău necesită 5′ / 59′, tariful standard va fi de 50€.

Materialele le vei vedea accesând trello, într-un format de tip preview iar în momentul în care am terminat tot procesul de feedback vei avea acces la un folder pe care noi ți-l vom distribui din dropbox timp de 2 luni. După cele 2 luni, dacă vrei, contra cost îți vom depozita materialele în funcție de abonamentul pe care îl vei avea.

Depinde. În funcție de contractul pe care îl semnăm și tipul proiectului pe care îl vei avea. Dacă, de exemplu, ai nevoie de o identitate vizuală pentru brandul tău, evident, îți vom livra materialele finale în format vectorial, eps, tiff, etc. Dacă ai anumite materiale precum: diplome, flyere, bannere sau alte tipuri de materiale online îți vom livra doar materialul gata de print / de publicat (doar dacă nu avem o clauză în contract:) )

Folosim unelte online care ne ușurează munca, având proceduri și urmărind anumite milestone-uri impuse la început de proiect. Vei primi acces la un dashboard în Trello unde vei putea vedea activitățile și stadiul de dezvoltare al proiectelor tale.

După discuțiile preliminare și realizarea unui draft de informații, vă punem la dispoziție soluțiile pe care le avem la îndemână iar voi puteți interveni cu idei, numai dacă sunt la subiect. Dorim să evităm discuțiile interminabile la telefon care de cele mai multe ori nu duc la vreun rezultat, de aceea, te vom ruga să comunicăm pe email, fiindcă acolo putem centraliza cel mai bine informațiile. Vom răspunde în 20 minute de la prima ta solicitare. Dacă nu am răspuns în acest interval, 20% din costul final al facturii este suportat de noi 🙂 How cool is that?

Sigur, colaborăm cu una din cele mai bune tipografii din județul Galați. În funcție de nevoile tale, tiraj, calitatea cerută, discutăm și stabilim un preț asupra căruia nu adăugăm comision. Te informăm că am avut colaborări cu clienți din Australia, America și Suedia, printând materialele cerute de aceștia și livrându-le la adresele cerute.

Inca ai nelamuriri?

Contacteaza-ne direct pentru a te putea ajuta mai rapid.