Top 5 website-uri dezvoltate cu Elementor în 2020

Ce vei gasi in articol?

Cu o comunitate de peste 5,000,000 de profesioniști care îl folosesc de la lansare, Elementor este unul dintre cele mai utilizate page buildere pentru WordPress, în primul rând datorită modelului de lucru de tip drag & drop care este foarte simplu și eficient. Dar care sunt cele mai faine site-uri dezvoltate cu Elementor?

Am făcut mai jos o listă cu cinci exemple de site-uri dezvoltate cu page builder-ul Elementor. Toate au niște feature-uri foarte faine și sunt o sursă foarte bună de inspirație pentru proiectele tale viitoare. Let’s dive in! 

Creative Core

Creative Core este o agenție de marketing care a reușit să-și creeze un site de prezentare foarte fain folosind eficient feature-urile puse la dispoziție de Elementor. Regăsim, astfel, forme, fonturi și culori foarte atractive care dau senzația unui site creativ și cu personalitate.

Steel Box Co

Steel Box Co este o companie care vinde containere noi sau second hand. Iar ideea lor de vânzare se regăsește în bannerul din deschidere. Un banner în care textul este frumos încadrat de imagini.

De asemenea, homepage-ul are o schemă de culori foarte faină în care se folosește gri și argintiu – culori asociate oțelului, material din care sunt construite produsele companiei. În plus, un alt element care ne-a atras atenția este felul în care a fost folosit navigation bar-ul – unul de tip sticky care include ancore către toate secțiunile site-ului.

Citește și: 15 pentru inspirație: parallax scrolling websites

Shake Design

Shake Design este o agenție de design care a ales pentru site-ul lor de promovate un look artistic, cu multe culori încadrate foarte bine într-un design foarte îngrijit. Aceștia au folosit feature-urile Elementor într-un mod foarte eficient, iar pagina de prezentare a echipei arată foarte, foarte bine.

Lullaai

Lullaai este o aplicație de iOS care urmărește modul în care doarme copilul și, folosind inteligența artificială, îl ajută pe cel mic să se odihnească pe tot parcursul nopții. Poate ai crede că site-ul lor arată ca orice alt portofoliu al unui startup, însă ilustrațiile vectoriale îl fac să iasă foarte ușor în evidență. Din doar câteva imagini înțelegem perfect despre ce este aplicația. Mai mult decât atât, cu o exprimare minimalistă, un albastru închis care se potrivește de minune cu lumea hi-tech a aplicației și câteva animații atent alese, site-ul folosește extrem de bine toate elementele pe care le pune Elementor la dispoziție.

Ultimate Gym

Ultimate Gym nu este doar o altă sală de sport din Belgia. Acesta prezintă atât cursuri de sport tradiționale, cât și grupuri de tip pilates, yoga, spinning, box, squash sau saună. Iar imaginea cu Arnold Schwarzenegger este suficientă ca să ne dăm seama care este obiectul spre care tind cei care ajung în comunitatea Ultimate Gym.

Cu un contrast puternic între textul alb și background-ul negru cu galben, site-ul este foarte dinamic, decorat cu tot felul de elemente diagonale și animații din lumea sportului. Icon-urile lineare se potrivesc perfect cu headline-urile foarte mari, iar fonturile bold Sans-Serif se completează frumos cu cele subțiri din text body. Site-ul celor de la Ultimate Gym folosește perfect elementele pe care le pune Elementor la dispoziție și reușește să ilustreze foarte clar mesajul brandului, un exemplu pentru toate companiile din acest domeniu.

Dezvoltă-ți afacerea împreună cu noi

Trimite un email pe [email protected]

IAR DACĂ AI ÎNTREBĂRI SUNTEM MEREU

la dispoziția ta să te ajutăm

Accesând pagina de prețuri vei putea observa pachetele standard pe care le putem oferi startup-urilor. În principiu, tariful este de 35€/h dar putem oferi și soluții în funcție de specificul afacerii tale. Referitor la tariful pe oră indiferent dacă task-ul tău necesită 5′ / 59′, tariful standard va fi de 50€.

Materialele le vei vedea accesând trello, într-un format de tip preview iar în momentul în care am terminat tot procesul de feedback vei avea acces la un folder pe care noi ți-l vom distribui din dropbox timp de 2 luni. După cele 2 luni, dacă vrei, contra cost îți vom depozita materialele în funcție de abonamentul pe care îl vei avea.

Depinde. În funcție de contractul pe care îl semnăm și tipul proiectului pe care îl vei avea. Dacă, de exemplu, ai nevoie de o identitate vizuală pentru brandul tău, evident, îți vom livra materialele finale în format vectorial, eps, tiff, etc. Dacă ai anumite materiale precum: diplome, flyere, bannere sau alte tipuri de materiale online îți vom livra doar materialul gata de print / de publicat (doar dacă nu avem o clauză în contract:) )

Folosim unelte online care ne ușurează munca, având proceduri și urmărind anumite milestone-uri impuse la început de proiect. Vei primi acces la un dashboard în Trello unde vei putea vedea activitățile și stadiul de dezvoltare al proiectelor tale.

După discuțiile preliminare și realizarea unui draft de informații, vă punem la dispoziție soluțiile pe care le avem la îndemână iar voi puteți interveni cu idei, numai dacă sunt la subiect. Dorim să evităm discuțiile interminabile la telefon care de cele mai multe ori nu duc la vreun rezultat, de aceea, te vom ruga să comunicăm pe email, fiindcă acolo putem centraliza cel mai bine informațiile. Vom răspunde în 20 minute de la prima ta solicitare. Dacă nu am răspuns în acest interval, 20% din costul final al facturii este suportat de noi 🙂 How cool is that?

Sigur, colaborăm cu una din cele mai bune tipografii din județul Galați. În funcție de nevoile tale, tiraj, calitatea cerută, discutăm și stabilim un preț asupra căruia nu adăugăm comision. Te informăm că am avut colaborări cu clienți din Australia, America și Suedia, printând materialele cerute de aceștia și livrându-le la adresele cerute.

Inca ai nelamuriri?

Contacteaza-ne direct pentru a te putea ajuta mai rapid.