5 motive să ai o identitate vizuală profesionistă atunci când îți lansezi afacerea online

Ce vei gasi in articol?

Știi care e diferența principală între o afacere online de succes și una care nu aduce rezultate? Cu siguranță la început de drum nu sunt bugetele enorme pentru promovare. Nici măcar faptul că afacerea pornește cu o echipă numeroasă în spate. În realitate, e totul mult mai simplu.

Ne spun studiile care este răspunsul. În 90% dintre cazuri, pentru un website, ceea ce face diferența este designul. Așadar, identitatea grafică, aspectul vizual al afacerii tale este ceea ce creează prima impresie.

În fiecare zi, imaginează-ți că zeci de potențiali clienți văd un produs pe site-ul tău. Câte astfel de produse mai există însă în mediul online? Ce crezi că va face ca produsul tău să fie de neuitat în mintea consumatorului?

Logo-ul brandului tău, acel element care îți caracterizează produsul ca fiind al tău, al companiei tale, acesta va crea diferența .

Probabil, te-ai gândit de mai multe ori că, totuși la început nu ai nevoie de un logo, nu este necesar pentru afacerea ta, și nu are rost să investești în așa ceva. Te-ai gândit cel puțin odată la asta?  

Exact așa au gândit toți antreprenorii care și-au lansat în online afaceri care nu aduc nici astăzi rezultate. Chiar dacă ești la început, dacă nu vei investi într-o imagine profesionistă a afacerii tale, nu vei putea niciodată să rămâi în mintea consumatorilor.

A avea un logo, e doar primul pas. A avea însă o adevărată identitate de brand influențează în mare parte succesul afacerii tale.

Uite 5 motive pentru care este important să ai o imagine profesionistă și o grafică atractivă pentru afacerea ta!

  1. O identitate vizuală puternică atrage atenția: în zilele noastre, puține lucruri mai pot atrage atenția celor care cutreieră mediul online. Să menții atenția unui client este chiar și mai greu. Prin design, prin imaginea grafică ai la dispoziție circa 2 – 3 secunde să convingi un consumator, că ar trebui să ia în considerare produsele afacerii tale.
  2. Identitatea vizuală creează o primă impresie puternică despre afacerea ta: ai doar o ocazie să iasă bine. Un logo este introducerea companiei tale în fața clienților. Dacă un logo este bun, vei stârni interesul publicului și îi vei invita să afle cât mai multe despre compania ta. Iar povestea întreagă o vor vedea prin identitatea ta vizuală.
  3. Grafica e baza identității brandului tău: Un branding de succes înseamnă să comunici o poveste care va influența emoțiile clienților. Culorile, nuanțele, fonturile — toate acestea sunt bazate pe povestea pe care tu vrei să o spui lumii.
  4. Un brand puternic asigură memorabilitate: logo-ul conduce audiența la compania ta. Logo-urile sunt un punct de identificare; sunt simbolurile pe care consumatorii le folosesc pentru a recunoaște brandul tău. Iar grafica este elementul care continuă povestea și menține vizitatorii pe pagină.
  5. O identitate vizuală profesionistă te separă de competiție: Îndrăznește să fii diferit prin logo-ul tău, deoarece logo-ul companiei tale spune clienților tăi de ce afacerea ta este una unica.

Chiar dacă ești la început, dacă vei investi într-o imagine profesionistă pentru brandul tău, afacerea ta va obține rapid rezultatele dorite și tu te vei bucura de succes.

La final, îți rămân două opțiuni!

Fie alegi să investești într-o afacere profitabilă, construind de la început o imagine profesionistă pentru ea, cu un logo și o grafică atractivă.

SAU

Lași afacerea să se dezvolte încet și nesigur, fără un logo profesionist, fără un site profesionist, fără o strategie, și cu o singură persoană în spate, care face toate lucrurile de unul singur.

Decizia este a ta!Dezvoltă-ți afacerea împreună cu noi

Trimite un email pe [email protected]

IAR DACĂ AI ÎNTREBĂRI SUNTEM MEREU

la dispoziția ta să te ajutăm

Accesând pagina de prețuri vei putea observa pachetele standard pe care le putem oferi startup-urilor. În principiu, tariful este de 35€/h dar putem oferi și soluții în funcție de specificul afacerii tale. Referitor la tariful pe oră indiferent dacă task-ul tău necesită 5′ / 59′, tariful standard va fi de 50€.

Materialele le vei vedea accesând trello, într-un format de tip preview iar în momentul în care am terminat tot procesul de feedback vei avea acces la un folder pe care noi ți-l vom distribui din dropbox timp de 2 luni. După cele 2 luni, dacă vrei, contra cost îți vom depozita materialele în funcție de abonamentul pe care îl vei avea.

Depinde. În funcție de contractul pe care îl semnăm și tipul proiectului pe care îl vei avea. Dacă, de exemplu, ai nevoie de o identitate vizuală pentru brandul tău, evident, îți vom livra materialele finale în format vectorial, eps, tiff, etc. Dacă ai anumite materiale precum: diplome, flyere, bannere sau alte tipuri de materiale online îți vom livra doar materialul gata de print / de publicat (doar dacă nu avem o clauză în contract:) )

Folosim unelte online care ne ușurează munca, având proceduri și urmărind anumite milestone-uri impuse la început de proiect. Vei primi acces la un dashboard în Trello unde vei putea vedea activitățile și stadiul de dezvoltare al proiectelor tale.

După discuțiile preliminare și realizarea unui draft de informații, vă punem la dispoziție soluțiile pe care le avem la îndemână iar voi puteți interveni cu idei, numai dacă sunt la subiect. Dorim să evităm discuțiile interminabile la telefon care de cele mai multe ori nu duc la vreun rezultat, de aceea, te vom ruga să comunicăm pe email, fiindcă acolo putem centraliza cel mai bine informațiile. Vom răspunde în 20 minute de la prima ta solicitare. Dacă nu am răspuns în acest interval, 20% din costul final al facturii este suportat de noi 🙂 How cool is that?

Sigur, colaborăm cu una din cele mai bune tipografii din județul Galați. În funcție de nevoile tale, tiraj, calitatea cerută, discutăm și stabilim un preț asupra căruia nu adăugăm comision. Te informăm că am avut colaborări cu clienți din Australia, America și Suedia, printând materialele cerute de aceștia și livrându-le la adresele cerute.

Inca ai nelamuriri?

Contacteaza-ne direct pentru a te putea ajuta mai rapid.