4 podcasturi și 10 ebook-uri gratuite pe care orice designer ar trebui să le aibă

Ce vei gasi in articol?

Chiar dacă viața ni s-a dat peste cap, asta nu înseamnă că nu putem transforma situația actuală într-una pozitivă, având mai multă grijă de noi. Orice designer ar trebui, mai ales în această perioadă dificilă din timpul pandemiei de coronavirus, să își caute inspirația și motivația în fiecare zi. Și să încerce, astăzi mai mult decât oricând, să se dezvolte, să învețe lucruri noi, să se perfecționeze.

De aceea, mai jos găsiți câteva resurse gratuite care să vă ajute – patru podcasturi și zece ebook-uri pe care orice designer ar trebui să le asculte și să le citească:

4 podcasturi pe care toată lumea ar trebui să le asculte

Din ce în ce mai mulți oameni ascultă podcasturi. Până acum o putea face dimineața în mașină sau în metrou în drum spre birou. Dar acum avem tot timpul să ne bucurăm de ele. Fie că ne trezim cu ele sau ne relaxăm seara pe canapea ascultându-le, podcasturile pot fi inspirația de care avem nevoie în această perioadă.

Hillary Kerr, Guy Raz, Adam Grant sau Tim Ferriss vorbesc despre succes, bani sau investiții, iar discuțiile lor pot fi adevărate lecții pentru noi. De aceea, mai jos v-am făcut o listă cu câteva podcasturi pe care ar fi bine să nu le ratați:

HOW I BUILT THIS 

Guy Raz scoate la lumină drumul unor companii de succes de astăzi și vorbește despre oamenii care le-au construit. Antreprenori, inovatori, idealiști, toți vorbesc despre momentele care i-au ajutat să-și construiască carierea de astăzi. Invitați precum Sarah Blakely sau Jerry Murrel vorbesc despre drumul lor din viața profesională, dar și personală. 

WORKLIFE WITH ADAM GRANT 

Un podcast original TED în care Adam Grant explorează mintea oamenilor care au transformat lumea în care trăim. Acesta prezintă lucrurile pe care le-a descoperit în încercarea sa de a răspunde la întrebarea „cum putem să ajungem să ne placă ceea ce facem și cum facem ca munca noastră să aibă mai mult impact?”. Grant vorbește cu invitați precum Trevor Noah sau Richard Branson, oferindu-ne un podcast care să ne ajute în momentele în care căutăm argumente pentru care să continuăm să muncim. 

SECOND LIFE

Hillary Kerr spune poveștile unor femei puternice care au reușit să-și găsească succesul în carieră. Cu invitați de renume precum Eva Chan, Mandy Moore sau Busy Philips, Kerr vorbește despre cum au reușit acestea să cunoască succesul folosindu-se de vulnerabilitățile lor. Invitatele povestesc despre momentele grele prin care au trecut și oferă sfaturi sincere despre cum poți trece peste acestea. Un podcast perfect pentru momentele în care simți că ai nevoie de inspirație și motivație. 

IN PURSUIT

IN PURSUIT este primul podcast creat de Glassdoor. Amy Elisa Jackson discută despre cele mai importante obstacole pe care le poți întâlni în cariera ta și cum le poți depăși. În primul episod, Brené Brown vorbește despre curajul de a-ți folosi vulnerabilitatea ca principal argument pentru statutul de leader la care aspiri. 

10 ebook-uri gratuite pentru designeri

Poate că mulți sunt cei care preferă să simtă mirosul și textura paginii de carte, însă ebook-urile au câștigat foarte multă popularitate.Criza de coronavirus ne-a arătat din plin beneficiile digitalizării, iar, cu ajutorul ebook-urilor, putem să adăugăm comentarii fără să mâzgălim cartea, putem să interconectăm paginile și să căutăm mai ușor conținutul dorit.

Așa că, în era tehnologiei, al tabletelor și a smartphone-urilor ar fi păcat să nu ne bucurăm de cărțile dorite pe toate dispozitivele pe care le avem la dispoziție. Unde mai pui că unele sunt și gratuite. Tocmai de aceea, mai jos v-am făcut o listă cu zece ebook-uri gratuite pe care orice designer ar trebui să le citească:

  1. Design’s Iron Fist
  2. Pixel Perfect Precision – (PDF & iBook)
  3. Everything There is to Know About Logo Design
  4. One Thing I Know: The Book
  5. The Creative Aid Handbook
  6. Landing Page Design That Sells
  7. Designing for the Web
  8. Graphic Design for Non-Profit Organizations
  9. UX Design for Startups
  10. How to be Creative

Dezvoltă-ți afacerea împreună cu noi

Trimite un email pe [email protected]

IAR DACĂ AI ÎNTREBĂRI SUNTEM MEREU

la dispoziția ta să te ajutăm

Accesând pagina de prețuri vei putea observa pachetele standard pe care le putem oferi startup-urilor. În principiu, tariful este de 35€/h dar putem oferi și soluții în funcție de specificul afacerii tale. Referitor la tariful pe oră indiferent dacă task-ul tău necesită 5′ / 59′, tariful standard va fi de 50€.

Materialele le vei vedea accesând trello, într-un format de tip preview iar în momentul în care am terminat tot procesul de feedback vei avea acces la un folder pe care noi ți-l vom distribui din dropbox timp de 2 luni. După cele 2 luni, dacă vrei, contra cost îți vom depozita materialele în funcție de abonamentul pe care îl vei avea.

Depinde. În funcție de contractul pe care îl semnăm și tipul proiectului pe care îl vei avea. Dacă, de exemplu, ai nevoie de o identitate vizuală pentru brandul tău, evident, îți vom livra materialele finale în format vectorial, eps, tiff, etc. Dacă ai anumite materiale precum: diplome, flyere, bannere sau alte tipuri de materiale online îți vom livra doar materialul gata de print / de publicat (doar dacă nu avem o clauză în contract:) )

Folosim unelte online care ne ușurează munca, având proceduri și urmărind anumite milestone-uri impuse la început de proiect. Vei primi acces la un dashboard în Trello unde vei putea vedea activitățile și stadiul de dezvoltare al proiectelor tale.

După discuțiile preliminare și realizarea unui draft de informații, vă punem la dispoziție soluțiile pe care le avem la îndemână iar voi puteți interveni cu idei, numai dacă sunt la subiect. Dorim să evităm discuțiile interminabile la telefon care de cele mai multe ori nu duc la vreun rezultat, de aceea, te vom ruga să comunicăm pe email, fiindcă acolo putem centraliza cel mai bine informațiile. Vom răspunde în 20 minute de la prima ta solicitare. Dacă nu am răspuns în acest interval, 20% din costul final al facturii este suportat de noi 🙂 How cool is that?

Sigur, colaborăm cu una din cele mai bune tipografii din județul Galați. În funcție de nevoile tale, tiraj, calitatea cerută, discutăm și stabilim un preț asupra căruia nu adăugăm comision. Te informăm că am avut colaborări cu clienți din Australia, America și Suedia, printând materialele cerute de aceștia și livrându-le la adresele cerute.

Inca ai nelamuriri?

Contacteaza-ne direct pentru a te putea ajuta mai rapid.