4 podcasturi și 10 ebook-uri gratuite pe care orice designer ar trebui să le aibă

podcasturi

Chiar dacă viața ni s-a dat peste cap, asta nu înseamnă că nu putem transforma situația actuală într-una pozitivă, având mai multă grijă de noi. Orice designer ar trebui, mai ales în această perioadă dificilă din timpul pandemiei de coronavirus, să își caute inspirația și motivația în fiecare zi. Și să încerce, astăzi mai mult decât oricând, să se dezvolte, să învețe lucruri noi, să se perfecționeze.

De aceea, mai jos găsiți câteva resurse gratuite care să vă ajute – patru podcasturi și zece ebook-uri pe care orice designer ar trebui să le asculte și să le citească:

4 podcasturi pe care toată lumea ar trebui să le asculte

Din ce în ce mai mulți oameni ascultă podcasturi. Până acum o putea face dimineața în mașină sau în metrou în drum spre birou. Dar acum avem tot timpul să ne bucurăm de ele. Fie că ne trezim cu ele sau ne relaxăm seara pe canapea ascultându-le, podcasturile pot fi inspirația de care avem nevoie în această perioadă.

Hillary Kerr, Guy Raz, Adam Grant sau Tim Ferriss vorbesc despre succes, bani sau investiții, iar discuțiile lor pot fi adevărate lecții pentru noi. De aceea, mai jos v-am făcut o listă cu câteva podcasturi pe care ar fi bine să nu le ratați:

HOW I BUILT THIS 

Guy Raz scoate la lumină drumul unor companii de succes de astăzi și vorbește despre oamenii care le-au construit. Antreprenori, inovatori, idealiști, toți vorbesc despre momentele care i-au ajutat să-și construiască carierea de astăzi. Invitați precum Sarah Blakely sau Jerry Murrel vorbesc despre drumul lor din viața profesională, dar și personală. 

WORKLIFE WITH ADAM GRANT 

Un podcast original TED în care Adam Grant explorează mintea oamenilor care au transformat lumea în care trăim. Acesta prezintă lucrurile pe care le-a descoperit în încercarea sa de a răspunde la întrebarea „cum putem să ajungem să ne placă ceea ce facem și cum facem ca munca noastră să aibă mai mult impact?”. Grant vorbește cu invitați precum Trevor Noah sau Richard Branson, oferindu-ne un podcast care să ne ajute în momentele în care căutăm argumente pentru care să continuăm să muncim. 

SECOND LIFE

Hillary Kerr spune poveștile unor femei puternice care au reușit să-și găsească succesul în carieră. Cu invitați de renume precum Eva Chan, Mandy Moore sau Busy Philips, Kerr vorbește despre cum au reușit acestea să cunoască succesul folosindu-se de vulnerabilitățile lor. Invitatele povestesc despre momentele grele prin care au trecut și oferă sfaturi sincere despre cum poți trece peste acestea. Un podcast perfect pentru momentele în care simți că ai nevoie de inspirație și motivație. 

IN PURSUIT

IN PURSUIT este primul podcast creat de Glassdoor. Amy Elisa Jackson discută despre cele mai importante obstacole pe care le poți întâlni în cariera ta și cum le poți depăși. În primul episod, Brené Brown vorbește despre curajul de a-ți folosi vulnerabilitatea ca principal argument pentru statutul de leader la care aspiri. 

10 ebook-uri gratuite pentru designeri

Poate că mulți sunt cei care preferă să simtă mirosul și textura paginii de carte, însă ebook-urile au câștigat foarte multă popularitate.Criza de coronavirus ne-a arătat din plin beneficiile digitalizării, iar, cu ajutorul ebook-urilor, putem să adăugăm comentarii fără să mâzgălim cartea, putem să interconectăm paginile și să căutăm mai ușor conținutul dorit.

Așa că, în era tehnologiei, al tabletelor și a smartphone-urilor ar fi păcat să nu ne bucurăm de cărțile dorite pe toate dispozitivele pe care le avem la dispoziție. Unde mai pui că unele sunt și gratuite. Tocmai de aceea, mai jos v-am făcut o listă cu zece ebook-uri gratuite pe care orice designer ar trebui să le citească:

 1. Design’s Iron Fist
 2. Pixel Perfect Precision – (PDF & iBook)
 3. Everything There is to Know About Logo Design
 4. One Thing I Know: The Book
 5. The Creative Aid Handbook
 6. Landing Page Design That Sells
 7. Designing for the Web
 8. Graphic Design for Non-Profit Organizations
 9. UX Design for Startups
 10. How to be Creative

Ai nevoie de ajutor pentru lansarea unui produs / serviciu?

Completeză formularul de mai jos și te vom contacta noi in maxim 30 de minute!

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți?

Abonează-te la newsletter completând câmpul de mai joi iar noi te vom ține la curent cu toate informațiile noi. Fără spam, notificări numai despre servicii și actualizări.

Dacă ți-a plăcut articolul il poți distribui către comunitatea ta!

1 thought on “4 podcasturi și 10 ebook-uri gratuite pe care orice designer ar trebui să le aibă”

 1. Pingback: 10 blog-uri de design pe care ar fi bine să le urmărești

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ce spun clienții despre noi

Ștefan Chelmu
Co-Founder Blitzstudio
Read More
Profesionalism, fairplay, pricepere, asumare, sunt cuvinte ce definesc relatia noastra cu simplead. Suntem la al doilea proiect impreuna cu ei iar acest lucru se datoreaza implicarii active si relationarii impecabile. Este placut si sigur sa stii ca cineva crede in munca ta si depune efort pentru a a-ti asigura o calitate peste medie a serviciului oferit.Ii recomand cu incredere tutuor partenerilor si colaboratorilor nostri.
Monica Radu
Deluxe Imobiliare
Read More
Recomand cu încredere! Super profesioniști! Va mulțumesc pentru ca mi-ați creat cel mai frumos site! Meritați toate aprecierile din lume!

Vrei să îți lansezi afacerea, dar nu ai încă nicio idee despre cum va arăta site-ul tău? Nu știi ce logo și ce grafică să folosești? Tu vii cu un concept, iar noi facem lucrurile să se întâmple. Contactează-ne pentru a-ți oferi soluții personalizate.