Povestea mea

Îmi doresc să nu stai ani de zile în terapie așa cum am făcut-o eu

“Eu sunt Anca Maftei, sunt psihoterapeut de peste 15 ani, timp în care am lucrat cu peste 7000 de pacienți care au găsit vindecarea prin metodele mele.

Dar până să ajung aici, am avut de depășit propriile traume și m-am luptat cu trecutul meu, care mi-a lăsat multe sentimente care nu erau ale mele, ca adult, ci ale copilului de atunci.

Atunci când m-am născut mama avea doar 18 ani, iar sarcina nu a fost una dorită. Cu alte cuvinte, nu m-au vrut. Fiind atât de tineri, odată cu o sarcină neplanificată, vine și rușinea, mai ales că atunci când am împlinit 5 ani părinții mei au divorțat, iar aceste lucruri erau privite mult mai dur de oamenii din jur.

Această rușine și frică pe care mama mea a trăit-o atunci s-a reflectat în mod direct asupra mea și a fost parte din ceea ce eram eu pentru multă vreme până să reușesc să îmi accept trecutul ca să pot construi viitorul pe care mi-l doresc.

A fost un proces lung, care s-a întins pe o perioadă de 15 ani de ședințe de terapie. Chiar dacă într-un final, am reușit să identific traumele și să scap de blocajele familiale si nu numai, tot acest proces putea fi mult mai eficient și mai scurt.

Știu că atunci când ne obișnuim cu blocajele, funcționăm la mai puțin de un sfert din potențialul de care suntem capabili. Trăim legați de mâini și de picioare, neputincioși mereu în fața unor situații care pur și simplu ne scot fricile și nesiguranțele la iveală și ne împiedică să avansăm.

După mulți ani de zile și mii de ore petrecute în cabinet, am înțeles că primii 8 ani de terapie nu m-au ajutat atât de mult pe cât ar fi trebuit.

Cu experiența de acum, înțeleg că procesul de vindecare poate fi mai ușor și mai rapid și dorința mea este să nu pierd timpul pacienților mei, pentru că fiecare moment pierdut înseamnă amânarea vindecării.

Acesta este motivul pentru care am creat o metodă proprie, eficientă și ușor de înțeles și folosit care se numește “Re-Generation(ISP)”. Este unică în lume și este gândită pentru a-ți oferi ție o soluție practică pentru a scăpa de blocaje și pentru a te vindeca de traumele pe care le porți cu tine de ani de zile.

Și ceea ce este cel mai extraordinar la această metodă, este că după ce o aplici împreună cu mine, vei putea să o folosești independent, fără să mai ai nevoie de mine, iar asta mă bucură, pentru că pot să continui să ajut noi oameni, liniștită că tu ești bine. Practic, sunt un antrenor și sunt alături de tine și te ghidez până când puterea propriului tău sistem, a Sinelui, preia controlul, apoi te vei putea descurca singur.

Te invit să faci primul pas spre vindecare și spre o viață mai bună, pe care să o trăiești la adevăratul tău potențial.

Te aștept în Program!
Anca Maftei